söndag 18 april 2010

En tripp till Huvudstaden...

Jag och husse åkte i väg till Stockholm på onsdag morgon för ett litet bestyr och semester.
Underbara dagar i Stockholm med ledighet, shopping, goda resturang besök m,m
Sen var det meningen att vi skulle åka hem med flyget 2o.00 på fredag kväll och då kan ni alla gissa hur bra det gick....inte alls!
När vi verkligen började förstå på torsdag kväll att vi kommer inte att ta oss hem kom ångesten krypande. Kalix kommun har en lägenhet i STHLM som vi bodde i så jag började med att ringa och höra om vi kunde bo kvar i den, men icke den var bokad och dom skulle bila ned och komma natten mot lördag, så vi fick i alla fall vara kvar tills dess.
Vi kollade med tåg och flyg och till Sundsvall skulle det gå att komma. Funderade på att köpa en bil, och en sak till oj vad man är beroende av att vara uppkopplad på nätet när nåt sådant händer, så som tur var kunde vi få hjälp med info hemifrån.
Men allt löste sig till sist iaf. Våran gode vän Anders tog våran stora pickup och satte sig och körde hela vägen ner till Stockholm, vi mötte upp honom i Norrtälje där hans bonus dotter bott och skulle flytta hem. Anders var framme i NT 22.00 och 23.00 vände vi upp mot kalix i gen.
Snacka om resa för honom! Hemma i kalix var vi på lördags morgon 11.30 efter en hel natt i bilen. PUST! Så hem kom vi efter många om och men. Tänker att jag tyckte det var jobbigt men egentligen en bagatell, tänker på alla andra som drabbas mycket värre.
Men visst är vi sårbara!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar