onsdag 28 januari 2009

Jag kan inte låta bli att uppmärksamma att det ligger flera annonser med sk "pomeranian" valpar på blocket. Valparna är oregistrerade men föräldra djuren påstås ha stamtavla och då kallar dessa säljare det för renrasiga valpar. Och då frågar man sig varför är då dessa valpar ej in registrerade i Svenska kennel klubben????
Valpar som ej finns registrerade i skk räknas som blandras hundar.....tänk på det innan ni köper en så kallad "renrasig" pomeranian valp för 15-22. 500 kr
I dag finns dom annonserna att hitta på blocket.
Jag hoppas att ingen luras till att köpa dessa valpar som man inte har en aning om var de kommer ifrån.
Vill man köpa en pomeranian så gå in och titta på Pomeranian klubbens hemsida, där finns seriösa uppfödare att hitta. En registrerad renrasig pomeranian kostar i dag 15-18 000 kr
Det finns även renrasiga fina Pomeranian valpar på blocket.......det jag vill säga är bara, var uppmärksam och noggran med vad ni köper där!

5 kommentarer:

  1. Hej
    Pepsi kommer från Jönköping. Ett trevlig par som började uppfödda.
    Var kommer ni ifrån?

    SvaraRadera
  2. Precis!
    Måste tillägga att denna "uppfödare" har också florerat i många kvällstidningar och i metro för ett halvår sen.
    Där hon beklagar sig över att en av hennes hundar brutit benet och att försäkringsbolaget avslagit hennes begäran på ersättning för att få hjälp med att operera hunden. Hon hävdade att hon inte hade råd...Men som alla kan se så säljer hon ju sina "stamboks" hundar för 22.500 KR. Så varför hade hon inte råd...
    Antagligen för att hon inte bryr sig om hundarna som individer utan som en inkomstkälla. Där av ej reggade i SKK...då hade hon ju fått betala för att regga valparna..Onödigt i hennes ögon.
    Det är inte det värsta.. hunden fick gå med brutet ben i flera veckor, senare avlivar hon hunden eftersom försäkringsbolaget gett henne avslag igen. Flera personer hade skrivit in till tidningarna och erbjudit sig att betala för operationen.

    Blir lika arg som du när jag läser att hon är igång igen.
    Och inte tala om att en hund fick sätta livet till för att denna person inte ville lägga lite pengar på en operation.

    Finns det någon rättvisa i världen.??!!

    SvaraRadera
  3. VARNING VARNING!!!

    www.gefarm.info

    SvaraRadera
  4. Samma uppfödare tog sin Pytte lilla (42g) några dagar gammla valp, till TV4 studio för att göra reklam för sin själv och "Sveriges minsta valp" att sedan valpen dog några dagar senare framkom ej!! Skandal!!!

    SvaraRadera