söndag 8 februari 2009

Söndag i dag

Efter middag och lite andra bestyr, så avslutar vi kvällen med lite slötittande på tv och lite data....lättare sagt än gjort.
Sen bar det i väg till Björnstigens kennel för ringträning. Lava, Maia och Tilda, gryn stannade hemma hon hatar allt vad utst heter. Lilla Lava skötte sig duktigt och trippade fint efter matte för att få en liten go´bit, givetvis utan koppel. Hon stod fint på bordet utan att vara det minsta rädd. Maia Skötte sig utmärkt som vanligt fast hon liknar mer en långhårig Chihuahua än en pom. Tilda är det lite si och så med.....hon tycker det är mindre kul med innomhus träning.

Sen var det dax för vecko skötseln som oftast sker på söndagarna. Borstning, kloklippn,trimning av tassar och öron om det behövs. Jag är som sagt allergisk mot allt vad tovor heter på mina hundar. Här är det Tilda som får klor och tassar klippta.

Sen så vilar vi oss, både matte och hundar tar sig en lur. Det är bara Lova som följt med husse ut på en tur.



En stillsam söndag i Stråkanäs kan man säga....inte mycket har hänt! Snöstorm och -15 grader kallt. Vi har inte varit ute på 4 dagar på grund av vädret. Så vi känner oss allt lite rastlösa.


Här leker Lava och Tilda tidigt i morse.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar