söndag 22 mars 2009

Pomeranaian träff i Piteå

Pomeranian träff i Piteå stod det på Strömtassens chema igår. Vid 10 tiden packade vi in oss i bilen. Jag, mamma och Marie + 7 Pomeranian och 1 chihuahua. Halv 12 var vi framme på Piteå brukshundsklubb (Mycket fin lokal). Mamma började med att göra en frivolt i riktig cikusanda.....mycket halt med andra ord! Både hundar och människor fick släpa sig fram för att inte göra om mammas konster. Men inomhus var det varmt och gott, ingen halka till att börja med iaf, men sen blev det när marie slog ut skurhinken över hela golvet:) Men ingen på den klubben kan då klaga på smutsiga golv i alla fall. Vet inte riktigt hur många vi var men ca 20 skulle jag tro, alla pommar och så en som inte passade in, nämligen lilla chihuahuan Mindy. Men hon trivdes utomprdentligt med sällskapet....hon tror nämligen att hon är född Pomme.
Vi fikade och snackade hund medans de små kunde lära känna varandra, en och annan blev även lite förälskade. Millan hade sin försäljning och det är första gången jag kunde låta bli att handla några nya koppel eller dynor (men svårt var det). Efter kaffet och hundrastning så tittade vi på en film om trimning från Usa.
Efter filmen kollade vi lite på olika svansfästen vad är bra och vad är dåligt.
Lava har ett mycket bra svansfäste som vi tittade på. Sist på dagen så var det dragning på ett lotteri med hundprylar. Jag hade turen att vinna en vattenflaska och leksak.
En trevlig dag kan man summera i riktig Pomanda.








Klicka på bilderna om ni vill se dem större.

2 kommentarer:

  1. Vad fin du var i rött Anette! Någon gång i framtiden kanske vi åker på pomträff tillsammans. Många kramar

    SvaraRadera
  2. Det hoppas jag vi gör:) och tack för komplimangen.

    SvaraRadera